Nieuwe opsen bekend!
De nieuwe opsen zijn geworden;
Appel
Humberto
yvontjuhh

Gefeliciteerd alledrie en veel succes!
 
So you think you can ops!
Voor onze chatroom zijn we op zoek naar 1 of 2 nieuwe opsen!

Ken je onze room? Ben je bekend met IRC? Ben je jonger dan 35 jaar , maar wel minimaal 18? Denk jij dat je geschikt bent om een oogje in het zeil te houden? Heb je verantwoordelijkheidsgevoel, ben je geen heethoofd en kun je rustig en beheerst een discussie aangaan als dat nodig mocht zijn? Vind je het leuk om op regelmatige basis bij ons te chatten en kom je graag op onze meetings?

Geef je dan vooral op via [email protected]!

Schrijf in een korte motivatie waarom jij ops zou moeten worden bij ons. Stuur je mailtje voor 24 december 2012. De uitslag zal op 1 januari 2013 bekend gemaakt worden. Iedereen die zich opgegeven heeft krijgt dan bericht.

Voor de nieuwe ops(en) zal een proefperiode gelden van 2 maanden, vooral om te zien of het klikt met de andere opsen en de chatters.

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd of gediscussieerd.
 
Verbindingsproblemen met de chat
30 april
Voor verschillende mensen is het momenteel lastig om op de chat te komen. Mensen met providers als Ziggo, Caiway, Telfort en Zeelandnet kunnen problemen ondervinden. Het hoeft niet, maar er zijn klachten bij heel veel mensen.

De oorzaak zit hem in een update bij de providers waardoor Strato-servers niet bereikbaar zijn. Zowel BDSM-Jongeren als Chatnetwerk kan hier niets aan doen. Het is afwachten tot de providers actie ondernemen.

Onze excuses voor het ongemak.
 
Nieuwe ops: kittycat
Ze kwam in juli vorig jaar ineens bij ons in de room en bewees zich direct. Kittycat dompelde zich onder in de wereld van bdsm, vond vrienden via onze site en is veelvuldig bezoekster van onze meetings.
Altijd vrolijk, vriendelijk voor iedereen. Kortom: een sociale en spontane jonge meid.

Niet voor niets dus dat we haar sinds vandaag hebben toegevoegd aan ons team van opsen.

Welkom kittycat en veel plezier!
 
BDSM Jongeren wenst iedereen een geslaagd 2011
 
Wijziging in het team
Na vier jaar trouwe dienst als owner en ops van bdsm-jongeren heeft honnie besloten dat het tijd is voor nieuw bloed. We willen honnie hierbij bedanken voor haar bijdrage.

Omdat haar besluit al een tijdje geleden was aangekondigd, hebben we sinds een weekje al een nieuwe ops. Dreamfairy is het team al komen versterken. Deze of volgende week zal er nog iemand worden toegevoegd. Wie dat is, zal dan bekend worden gemaakt.

Ook Aymia heeft besloten te stoppen als ops, en zich bezig te gaan houden met andere dingens des leven :) Aymia, ook heel erg bedankt voor alle inzet de afgelopen jaren! Als versterking is het stokje van Aymia doorgegeven aan naesse, die we hierbij verwelkomen als ops!
 
LET OP! - BDSM-Jongeren Meet verzet naar 29 mei 2010!
De volgende meeting stond gepland op 5 juni, maar aangezien er op die dag in Club Paradise al een ander groot feest staat gepland waarvoor al kaarten zijn verkocht en we ook niet in Club Ron terecht kunnen, zijn we helaas genoodzaakt éénmalig onze meet één week naar voren verschoven.
Het feest wordt dus wel gehouden op de nieuwe locatie in Club Paradise, maar dan op zaterdag 29 mei!

OPNIEUW AANMELDEN
Om verwarring te voorkomen wie er nu wel of niet komt, is de oorspronkelijke aanmeldingenlijst geleegd en zal er dus opnieuw aangemeld moeten worden. Vergeet dus niet opnieuw te mailen! Onze excuses voor het ongemak.

Natuurlijk kun je op het forum kijken voor meer informatie over de meet!

Tot 29 mei op de nieuwe locatie!
 
We gaan naar Paradise!
Na anderhalf jaar onze meetings in Club Ron te hebben gehouden is het voor zowel ons als Ron tijd voor iets groters. Ron wil zelf wat meer kunnen. Wij zien onze meets steeds drukker worden bezocht. Was er anderhalf jaar geleden nooit een wachtlijst, tegenwoordig is er elke maand een wachtlijst.

Vanaf juni zullen we dus verhuizen naar een grotere locatie, Club Paradise, ook van Ron. Deze club is een paar straten verderop op het onderstaande adres:

Thomsonlaan 107
Den Haag

Club Paradise is groter en we zullen een van de barren gebruiken, de blauwe bar. Daarin kunnen we met 85 man terecht en daardoor hoeven we in elk geval in het begin geen mensen meer teleur te stellen. Veel zal er verder niet meer veranderen. Ron is er gewoon, Jan is er gewoon en iedereen van de chat natuurlijk ook.

De prijs zal wel iets veranderen. Het blijft maar tien euro, maar daar zit alleen geen welkomstdrankje meer bij inbegrepen. Dat is nog altijd een speciale jongerenprijs, aangezien de normale entree 15 euro is. Dus de meets blijven toegankelijk voor een iets krappere beurs.

De eerste meeting in Club Paradise is op zaterdag 5 juni.
 
Stoppen
Na 3 jaar owner te zijn geweest heb ik besloten om deze taken over te dragen. Door persoonlijke omstandigheden (werk, studie, sociaal leven) heb ik niet meer de tijd over die ik zou moeten hebben om voor bdsm-jongeren een goeie owner te blijven.

Ik heb de chat en vooral ook de meetings zien groeien van kleinschalig tot de uitverkochte meetings die we nu maand na maand hebben en daar ben ik persoonlijk erg trots op. Ik denk dan ook dat de nieuwe owners iets heel moois in handen krijgen en dit nog verder kunnen uitbreiden.

ack en piieter gaan deze taken samen van mij overnemen. Vince blijft de site en het forum doen. Ik wens ze dan ook alle succes en weet dat ze er iets moois van kunnen maken.

Zelf ga ik natuurlijk niet weg. Ik blijf gewoon als chatter aanwezig in de room. Alleen dan zonder de @.

Ik wil iedereen heel erg bedanken voor de afgelopen 3 jaar. Zonder chatters geen chatroom.

Qntal
 
a Mistress and a ballgag
 
Agenda
Op zoek naar een leuk feestje of meeting? Onze agenda is weer helemaal up to date dankzij piieter en honnie. Ook zullen er regelmatig nieuwe items worden toegevoegd.

Neem er eens een kijkje :)
 
Wisseling in het bdsm-jongeren team
tahra heeft aangegeven geen tijd meer te hebben om te opsen op de chat. piieter zal haar plaats innemen vanaf nu.

Heel veel succes en plezier piieter en uiteraard bedankt tahra!
 
Chatroom
De BDSM-jongeren chatroom is te bereiken via de webchat en als je een irc client zoals mIrc of borg-irc gebruikt via:

server: irc.chatnetwerk.nl
/join #bdsm-jongeren

We hopen je snel te zien op onze gezellig drukke chat!
 
Nog een stripje...
 
1 april
Grap geslaagd! De meeting gaat gewoon door en we hebben er zin in! tot zaterdag!
 
Club Ron beschadigd
Droevig nieuws...

Net te horen gekregen dat Club Ron flinke waterschade heeft opgelopen door een brand in een naburig pand. De meetings zullen voor onbepaalde tijd worden uitgesteld.
 
Een stripje...
 
LET OP!!
De bdsm-jongeren.nl website is per direct verhuisd naar bdsm-jongeren.net!!

Door problemen met het .nl domein hebben we de site moeten verhuizen naar http://www.bdsm-jongeren.net.

De verhuizing is deze zaterdagavond (29 november) afgerond, en waarschijnlijk zal het .nl domein per 1 december al vervallen. Update dus zo snel mogelijk je links!
 
Dating forum!
We hebben een datingforum! Nu nog op proef maar als het bevalt gaan we er zeker mee door. In dit forum kan je advertenties plaatsen die door de rest van de gebruikers van het bdsm-jongeren forum gelezen kunnen worden. Je weet nooit wat er uitkomt :) Wie niet waagt die niet wint!

Het datingforum is uiteraard alleen voor personen van 18 t/m 35 jaar.

Neem hier alvast een kijkje :)
 
De eerste meeting in Club Ron
Zaterdag 30 augustus was de eerste meeting van bdsm-jongeren in onze nieuwe locatie Club Ron. Deze meeting was een groot succes!! We willen iedereen die erbij was bedanken voor het maken van een leuke avond!!

Vanaf oktober zal de bdsm-jongeren meet niet meer op de 5de zaterdag van de maand zijn, maar voorlopig elke eerste zaterdag van de maand. Dit betekent dat wij dus veel regelmatiger meetings zullen hebben *O*
De eerstkomende meeting zal zijn op zaterdag 4 oktober voor meer informatie zie het forum!!

Vergeet niet jezelf aan te melden via [email protected]!!

Tot 4 oktober!
 
Club Ron 30 augustus
Een nieuwe plek om te meeten vanaf deze maand. Dit doen we voortaan in Club Ron

Even wat puntjes op een rij:

[*] Voor de Meets dien je je aan te melden als je wil komen. Je kan je aanmelden door een mailtje te sturen naar [email protected] Vermeldt hierin de namen van de personen die komen (chatnick en echte naam). Niet aanmelden is geen toegang! De inschrijfdatum sluit op vrijdag om 18:00 uur voor de meet. Hierna kunnen geen aanmeldingen meer gedaan worden. Hou hier dus rekening mee. Er is een portier bij de deur aanwezig die hierop controleerd.
[*] Entree is 10 euro. Een welkomsdrankje, warm en koud bittergarnituur, condooms en gebruik van de faciliteiten zitten bij deze prijs inbegrepen. Alleen handdoeken kosten een euro per stuk. Het is niet de bedoeling eigen handdoeken mee te nemen.
[*] De benedenverdieping bij de bar is rolstoelvriendelijk. De trap naar de eerste en tweede etage zijn dat echter niet.
[*] Er mag alleen op de begane grond gedronken worden. Geen glas mee naar boven.
[*] De deuren van de speelruimten mogen niet gesloten worden in verband met de brandveiligheid.
[*] Er mag alleen aan de bar gerookt worden.
[*] Fris en Jus kost 2 euro. Bier en wijn 3 euro en sterke drank kost 4 euro.
[*] Er is geen dresscode. Maar alles kan en mag!
[*] De avond duurt van 20:00 uur t/m 2:00 uur

Tot ziens 30 augustus!

 
Welkom op bdsm-jongeren!
Welkom op bdsm-jongeren, de site voor jongeren van 18 tot en met 35 jaar oud met interesse voor bdsm.

De site is op dit moment in aanbouw, maar neem alvast eens een kijkje op onze webchat of op het forum ;) ...

 
©2007/2008 bdsm-jongeren.netLast Update: 07-08-2015 12:38